Reisekort
På et reisekort kan du fylle på med periodebilletter og/eller reisepenger for buss eller ferge.
Åpne

Reisekort kan fylles opp med Periodebillett 7 dager, 30 dager og 180 dager enten for Grenland eller Telemark, og/eller reisepenger.

Hvor kjøper du et reisekort?

Du kjøper reisekort på utsalgssteder og på busser og ferger i Telemark. Kortet koster 50 kr i engangsgebyr. Gamle reisekort merket VKT kan fortsatt benyttes.

Hvordan bruker du et reisekort?

Når du har fylt opp ditt reisekort med periodebillett og/eller reisepenger bruker du dette på buss og ferge. 

Reisekortet er upersonlig, flere kan bruke kortet, men ikke samtidig, og man må ha gyldig billett og kategori.

Hvis du fyller ditt reisekort med periodebillett eller reisepenger på bussen i Grenland, oppfordrer vi til å betale med bankkort.

Hvor kjøper/fyller du opp ditt reisekort med billett?

På nettbutikken her

På utsalgsstedene

På buss eller ferge

Les om de ulike billettypene

Periodebillett 

Reisepenger (verdi)

Farte reisekort og ekspressbussene i fylket

Med Periodebillett på Farte reisekort kan du reise med både gule lokalbusser og flere ekspressbusser i fylket. Les mer om hvilke ekspressbusser som godtar Farte reisekort. 

Farte-appen godtas ikke på ekspressbussene i fylket, kun på gule lokalbusser. Du kan heller ikke bruke reisepenger på ekspressbussene. 

Reisekort fra Telemark bilruter

Hvis du har reisekort fra Telemark Bilruter - med gyldig Periodebillett Telemark - er også denne gyldig på de gule lokalbussene. Husk at du først må aktivere dette kortet på en av bussene til Telemark Bilruter. Husk å vise frem gyldig kvittering for billetten sammen med reisekortet. Du skal også kunne vise legitimasjon avhengig av billettype du reiser med.